Kineziterapeutas

Tadas Mikelionis

Praktikas ir lektorius. Teorines žinias išbandau ir integruoju į pratiką. Visus klinikius sprendimus grindžiu moksliniais tyrimais.

Sukaupta ilgametė patirtis dirbant sporto komandose: krepšinis, futbolas, amerikietiškas futbolas, tinklinis ir rankinis.

Darbas su individualių sporto šakų atletais: lengvoji atletika ir plaukimas.

Nuolat tobulinu žinias pasaulinio lygio lektorių seminaruose.

Sertifikuotas Schroth metodikos skoliozės gydymui specialistas.

Sertifikuotas Maitland, Mulligan ir STECCO manualinės terapijos praktikas.

Sertifikuotas TMG, Neurac, DNS, Functional Movement Systems: FMS, SFMA, Y-BALANCE ir FCS metodikų praktikas.

Sertifikuotas INDIBA ACTIV, Dry needling, IASTM, Cupping, Flossing, Blood flow restriction training kineziterapijos priemonių praktikas.

Sertifikuotas klasikinio, nugaros gydomojo, sportinio masažo praktikas.

Paslaugos

Reabilitacija po traumų ir operacijų

Padedu po traumų ir operacijų pasiekti buvusį funkcinį lygį. Užtikrinu, kad tai būtų pasiekta optimaliausiu būdu, taikant veiksmingus įrodymais pagrįstus ir praktikoje taikomus metodus, kompleksinį gydymą, siekiant kokybės bei patikimo išliekančio efekto.

Judamojo aparato pažeidimai

Įvertinu ir nustatau pažeidimo tipą ir sunkumą, parenku ir taikau profesionalius gydymo bei kineziterapijos metodus, padedančius veiksmingai atstatyti judamojo aparato savybes bei grąžinti pažeistą funkciją.

Sportininkų fizinės būklės vertinimas

Atlieku testų rinkinį, skirtą nustatyti sportininkų fizinį pasirengimą, stipriąsias ir silpnąsias vietas, nustatau ir įvertinu koreguotinas fizines savybes: jėgos disproporcijas, disbalansą, lankstumo, mobilumo, stabilumo trūkumą.

Traumų rizikos redukcinės programos

Pagal fizines savybes vertinančių testų rezultatus sudarau traumų rizikos redukcines programas, kurios veiksmingai pritaikomos treniruočių metu, padeda formuoti bei stiprinti judamojo aparato savybes, nukreiptas į teisingą judėjimą, tokiu būdu sumažinant galimų traumų riziką.

Sveikatinimas

Konsultuoju sveikos gyvensenos klausimais, atsižvelgiu į asmeninius kliento poreikius, gyvenimo būdą, konstitucines kūno savybes, fizinį pasirengimą. Remiuosi ir praktikoje taikau įrodymais pagrįstus metodus. Padedu formuoti konstruktyvius gyvensenos įgūdžius, stebiu, palaikau ir konsultuoju sveikatinimo proceso metu, vertinu naujų įpročių integraciją bei veiksmingumą.

Laikysenos korekcija

Padedu efektyviai susigrąžinti ar suformuoti taisyklingą laikyseną. Laikysenos korekcijai taikau veiksmingas fizinių pratimų programas.

Fizioterapija

Taikau šiuolaikines įrodymais pagrįstas fizioterapines procedūras. Esu įvaldęs ir susipažinęs su plačiu spektru priemonių, kurias pritaikau pagal individualius organizmo poreikius bei norimus rezultatus.

 

Išsilavinimas

2014 – 2016

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas. Reabilitacijos magistro kvalifikacinis laipsnis.

2010 – 2014

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas. Reabilitacijos bakalauro laipsnis. Kineziterapeuto kvalifikacija.

Darbo patirtis

nuo 2014

Privati kineziterapeuto praktika.

2020

INNOVAMED kineziterapijos studijos įkūrėjas.

Lektorius

Sertifikuotas

Kontaktai

Adresas

Aušros g. 42, LT-44158 Kaunas

Darbo laikas

I-V: 08.00 – 21.00

Telefonas

+370 6999 3921​

El. paštas